Om os

Vi laver gulve til alle slags kunder. Vi hjælper dig igennem hele processen lige fra rådgivning til udførelse af det perfekte gulv.

Om os

Vi tilbyder løsninger indenfor groft slibearbejde/opretning, slebne højglansgulve, og hårdføre industribelægninger! Vi hjælper alle kunder med gulv i højeste kvalitet. Vi laver gulve for både B2B og B2C kunder.

Vores vision er at yde den bedste service for vores kunder. Vi vil ikke gå ned på kvalitet. 

Vores speciale er diamantslibning og polering, hvor vi løbende er på kurser i de forskellige teknikker, så vi hele tiden er opdateret på området.

Mange års erfaring

Dansk Gulvmageri blev oprettet i 2011, og vi har mere end 20 års erfaring, som vi meget gerne vil dele ud af.

Tæt dialog med kunden

Det er vigtigt for os, at have en god og tæt dialog med kunden under hele processen, så vi kan yde den bedste service, og kunden får den vejledning og rådgivning der skal til, for at finde det perfekte gulv.

Designgulv

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge Dansk Gulvmageri, da vi giver den nødvendige rådgivning, og altid går den ekstra mil for at få udført et godt stykke arbejde. Vi hjælper dig gennem hele processen lige fra opmåling til at lægge gulvet. 

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring vedrørende gulvbelægning, og vi kører gerne ud og kommer med rådgivning til det perfekte gulv. 

 
Tæt dialog med kunden

Vi har et tæt samarbejde med kunden, for at opnå det ønskede resultat med behov, materialer og farver.

Kvaliteten er i top

Vores gulve er lavet med håndarbejde, og derfor har vi ingen metervarer, hvilket betyder at alle gulve er forskellige. Vi leverer altid et produkt, hvor kvaliteten er i top.