Epoxy

Epoxygulve er det perfekte gulv til det moderne hjem, i garagen eller som industribelægning. Hos Dansk Gulvmageri kan du få epoxygulve i alle slags farver. Vi laver epoxygulve i både single, double og triple lag. Når du vælger en doublebelægning, bliver dit gulv også skridsikkert.

Hvis du skal have et gulv, som skal bruges til meget trafik og belastning, anbefaler vi altid en triple belægning, så gulvet er stærkt nok.

Hos Dansk Gulvmageri laver vi også ColorKvarts og Flakes. Her bliver gulvet lagt med farvet sand eller flager, som du som kunde kan vælge.

Hvis du ønsker et andet udtryk, hvor stenene er større, så vil et stentæppe være den rigtige løsning. Vi laver ofte stentæpper for virksomheder, da det er et solidt gulv, hvor vedligeholdelsen er minimal og rengøringen er let at gå til. Derudover giver et stentæppe en god akustik i større rum.

Har du lige fået lagt et nyt betongulv, vil en forsegling med en støvbinder være godt for overfladen på betonen. Med en støvbinder forstærker man overfladens slidstyrke og samtidig med dette reducerer man støvgener, som der kan være ved et nyt betongulv. Du kan både få støvbinding i farvet, indfarvet og transparent.

Skriv en besked

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os i dag.